Κολοκύθα φούρνου με θυμάρι

Κολοκύθα φούρνου με θυμάρι

Μια συνταγή με άρωμα φθινοπώρου, ψητή κολοκύθα με θυμάρι.
Χρόνος προετοιμασίας: 10 minutes
Χρόνος μαγειρέματος: 12 minutes
Συνολικός χρόνος: 22 minutes
Τύπος πιάτου: Ορεκτικα
Κουζίνα: Διεθνής
Λέξεις-κλειδιά:: Κολοκύθα
Μερίδες: 4

Απαιτούμενες συσκευές

  • 1 Cosori Air Fryer

Συστατικά
  

  • 1 κολοκύθα βιολί, ξεφλουδισμένη, καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους πλάτους 25 mm 
  • 15 ml ελαιόλαδο συν επιπλέον για άλειμμα
  • 1 gr θυμάρι
  • 6 gr αλάτι
  • 1 gr μαύρο πιπέρι

Μέθοδος παρασκευής
 

  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ την επιλογή «Preheat» στη φριτέζα αέρα Cosori Air Fryer και πατήστε Start/Pause.
  • Ραντιστε την κολοκύθα με ελαιόλαδο και προσθέτουμε θυμάρι, αλάτι και πιπέρι.Ανακατέψτε καλά.
  • ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ την κολοκύθα στη προθερμασμένη φριτέζα air fryer.
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ το πρόγραμμα "Root Vegetables" και πατήστε Start/Pause. Μην ξεχάσετε να ανακινήστε τα καλάθια στη μέση του μαγειρέματος (λειτουργία «Shake» για υπενθύμιση θα σας ενημερώσει πότε!).
  •  ΨΕΚΑΣΤΕ με ελαιόλαδο όταν τελειώσετε το μαγείρεμα και σερβίρετε. 
Λέξεις-κλειδιά Κολοκύθα