Φιλέτο γατόψαρο τύπου Cajun

Φιλέτο γατόψαρο τύπου Cajun

Μεταφερθείτε στη Νέα Ορλεάνη με ένα ζουμερό φιλέτο γατόψαρου με αρωματικά μπαχαρικά, σε στυλ Cajun.
Χρόνος προετοιμασίας: 3 minutes
Χρόνος μαγειρέματος: 7 minutes
Συνολικός χρόνος: 10 minutes
Τύπος πιάτου: Κυριος πιατο
Κουζίνα: Αμερικανική
Λέξεις-κλειδιά:: Θαλασσινα
Μερίδες: 2

Απαιτούμενες συσκευές

  • 1 Cosori Air Fryer

Συστατικά
  

  • 5 gr  κόκκινο πιπερι
  • 3 gr σκόρδο σε σκόνη
  • 3 gr κρεμμύδι σε σκόνη
  • 2 gr αλεσμένο ξερό θυμάρι 
  • 2 gr αλεσμένο μαύρο πιπέρι
  • 1 gr καυτερο κόκκινο πιπερι
  • 1 gr βασιλικό ξερό
  • 1 gr ρίγανη ξερή
  • 2 φιλέτα γατόψαρου
  • Λίπος για μαγείρεμα

Μέθοδος παρασκευής
 

  •  ΕΠΙΛΕΞΤΕ την επιλογή «Προθέρμανση» στη φριτέζα Cosori Air Fryer, ρυθμίστε στους 175 βαθμους και πατήστε Έναρξη/Παύση.
  • ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ όλα τα μπαχαρικά σε ένα μπολ.
  • ΤΥΛΙΞΤΕ τα ψάρια από κάθε πλευρά στο μείγμα μπαχαρικών.
  • ΑΛΕΙΨΤΕ κάθε πλευρά του ψαριού με λάδι και το βάζουμε στη φριτέζα air fryer
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ το πρόγραμμα «Θαλασσινά» και πατήστε Έναρξη/Παύση.
  • ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ προσεκτικά όταν τελειώσετε το μαγείρεμα και σερβίρετε.
Λέξεις-κλειδιά Θαλασσινα