Μακαρόνια καρύδας

Μακαρόνια καρύδας

Χωρίς να συγχέονται με τα γαλλικά μακαρόνια, αυτά τα γλυκά έχουν ένα εξαιρετικά πλούσιο γεύση και είναι εύκολα στην προετοιμασία.
Χρόνος προετοιμασίας: 10 minutes
Χρόνος μαγειρέματος: 15 minutes
Συνολικός χρόνος: 24 minutes
Τύπος πιάτου: Επιδόρπιο
Κουζίνα: Διεθνής
Λέξεις-κλειδιά:: Καρύδα
Μερίδες: 6

Απαιτούμενες συσκευές

  • Cosori Air Fryer

Συστατικά
  

  • 100 gr ζαχαρούχο γάλα
  • 1 ασπράδι αυγού
  • 2 ml εκχύλισμα αμυγδάλου
  • 2 ml εκχύλισμα βανίλιας
  • Πρέζα αλάτι
  • 175 gr νιφάδες καρύδας, χωρίς ζάχαρη

Μέθοδος παρασκευής
 

  • ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ σε ένα μπολ το συμπυκνωμένο γάλα, το ασπράδι, το εκχύλισμα αμυγδάλου, τοεκχύλισμα βανίλιας και το αλάτι.
  • ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ 160 gr τρίμματα καρύδας και ανακατεψτε καλά. Το μείγμα πρέπει να μπορεί να κρατήσει το σχήμα του.
  • ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕ με τα χέρια σας μπαλάκια διαμέτρου 4 εκ. Βάλτε τα υπόλοιπα τρίμματα καρύδας σε πιατέλα.
  • ΚΥΛΗΣΤΕ τα μακαρόνια στην τριμμένη καρύδα για να καλυφθούν καλά
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ την επιλογή «Προθέρμανση» στη φριτέζα αέρα Cosori Air Fryer και πατήστεΈναρξη/Παύση
  • ΒΑΛΤΕ τα μακαρόνια στη φριτέζα air fryer.
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ το πρόγραμμα «Επιδόρπια», ρυθμίστε το χρονόμετρο στα 15 λεπτά καιπατήστε Έναρξη/Παύση
  • ΑΦΗΝΟΥΜΕ τα μακαρόνια να κρυώσουν για περίπου 5-10 λεπτά πριν τα σερβίρουμε.
Λέξεις-κλειδιά Καρύδα