Τραγανές μπουκιες ψαριών

Τραγανές μπουκιες ψαριών

Οι αγαπημένες μας παναρισμένες μπουκιές ψαριού, παρασκευασμένες στο σπίτι χωρίς περιττά συντηρητικά ή άλλα συστατικά.
Χρόνος προετοιμασίας: 6 minutes
Χρόνος μαγειρέματος: 6 minutes
Συνολικός χρόνος: 10 minutes
Τύπος πιάτου: Κυριος πιατο
Κουζίνα: Αμερικανική
Λέξεις-κλειδιά:: Ψαρι
Μερίδες: 4

Απαιτούμενες συσκευές

  • 1 Cosori Air Fryer

Συστατικά
  

  • 454 gr λευκό ψάρι κομμένο σε κομμάτια 
  • 7 gr καρύκευμα για ψάρι
  • 2 αυγά χτυπημένα
  • 180 gr τριμμένη φρυγανιά panko
  • λίπος για το μαγείρεμα
  • σάλτσα ταρτάρ, για σερβίρισμα

Μέθοδος παρασκευής
 

  • ΚΟΨΤΕ το ψάρι σε κομμάτια 38 x 13 mm.
  •  ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ σε ένα μπολ το αλεύρι και το καρύκευμα των ψαριών.
  • ΤΥΛΙΞΤΕ κάθε κομμάτι ψαριού στο αλεύρι, μετά βουτάμε στα χτυπημένα αυγά και ρολό σε τριμμένη φρυγανιά.
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ την επιλογή "Προθέρμανση" στη φριτέζα αέρα Cosori Air Fryer, ρυθμισμένη στους 175 βαθμους  και πατήστε Έναρξη/Παύση.
  • ΑΛΕΙΨΤΕ με λίπος και τις δύο πλευρές τα φιλέτα ψαριού και τα βάζουμε στον προθερμασμένο φριτέζα air fryer 
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ το πρόγραμμα «Κατεψυγμένα τρόφιμα», ρυθμίστε το χρονόμετρο στα 6 λεπτά και πατήστε Έναρξη/Παύση.
  • ΚΟΥΝΙΣΤΕ τα καλάθια στη μέση του μαγειρέματος. (Η λειτουργία "Shake" γιαμια υπενθύμιση θα σας ενημερώσει πότε!).
  • ΣΕΡΒΊΡΕΤΕ με σάλτσα ταρτάρ. 
Λέξεις-κλειδιά Ψαρι