Τραγανό Τόφου

Τραγανό Τόφου

Μια πραγματικά νόστιμη συνταγή για χορτοφάγους. Τραγανό τόφου με σόγια σάλτσα
Χρόνος προετοιμασίας: 15 minutes
Χρόνος μαγειρέματος: 15 minutes
Συνολικός χρόνος: 30 minutes
Τύπος πιάτου: ορεκτικό
Κουζίνα: ορεκτικό
Λέξεις-κλειδιά:: βίγκαν, τόφου
Μερίδες: 2

Απαιτούμενες συσκευές

  • 1 Cosori Air Fryer

Συστατικά
  

  • 225 gr τόφου σκληρό, κομμένο σεκύβους
  • 30 ml σάλτσα σόγιας
  • 10 ml ξίδι ρυζιού
  • 10 ml σησαμέλαιο
  • 40 gr άμυλο καλαμποκιού

Μέθοδος παρασκευής
 

  • ΑΝΑΜΙΞΤΕ το τόφου, τη σάλτσα σόγιας, το ξύδι ρυζιού και το σησαμέλαιο μαζί σε ένα ρηχόμπολ. Αφήστε να μαριναριστούν για 10 λεπτά.
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ την επιλογή "Preheat"στη φριτέζα Cosori Air Fryer,ρυθμίστε στους 190 βαθμούς και πατήστε Start/Pause.
  • ΣΤΡΑΓΓΙΞΤΕ το τόφου από τη μαρινάδα και στη συνέχεια το κυλάμε στο άμυλο καλαμποκιού.
  • ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ το τόφου στο προθερμασμένο air fryer.
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ το πρόγραμμα «Shrimp»,ρυθμίστε το χρονόμετρο στα 18 λεπτά και πατήστε Start/Pause.
  • ΑΝΑΚΙΝΗΣΤΕ τα καλάθια στη μέσητου μαγειρέματος (η λειτουργία υπενθύμισης "Shake"θα σας ενημερώσει πότε!).
Λέξεις-κλειδιά βίγκαν, τόφου