Ψάρια tacos με πανάρισμα καλαμποκιού

Ψάρια tacos με πανάρισμα καλαμποκιού

Τραγανές κροκέτες τιλάπιας σερβιρισμένες σε τορτίγια καλαμποκιού και σάλτσα ταρτάρ.
Χρόνος προετοιμασίας: 10 minutes
Χρόνος μαγειρέματος: 7 minutes
Συνολικός χρόνος: 17 minutes
Τύπος πιάτου: Κυριος πιατο
Κουζίνα: Διεθνής
Λέξεις-κλειδιά:: Θαλασσινα
Μερίδες: 4

Απαιτούμενες συσκευές

  • 1 Cosori Air Fryer

Συστατικά
  

  • 454 gr τιλάπια
  • 52 gr κορν φλάουρ
  • 1 gr αλεσμένο κύμινο
  • 1 gr τσίλι σε σκόνη
  • 2 gr σκόρδο σε σκόνη
  • 1 gr κρεμμύδι σε σκόνη
  • 3 gr γραμμάρια αλάτι
  • 1 gr  μαύρο πιπέρι
  • Μαγειρικό λίπος
  • Τορτίγιες καλαμποκιού, σάλτσα ταρτάρ, κομματια λάιμ για σερβίρισμα

Μέθοδος παρασκευής
 

  • ΚΟΨΤΕ το ψάρι σε λωρίδες πάχους 38 χιλιοστών.
  • ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ το καλαμποκάλευρο και τα μπαχαρικά σε ένα ρηχό πιάτο.
  •  ΤΥΛΙΞΤΕ τις λωρίδες ψαριού στο καλαμποκάλευρο. Αφήστε στο ψυγείο.
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ την επιλογή "Προθέρμανση" στη φριτέζα αέρα Cosori, ρυθμισμένη στους 175 βαθμους  και πατήστε Έναρξη/Παύση.
  • ΑΛΕΙΨΤΕ  το ψάρι με λάδι και το βάζουμε στη φριτέζα με αέρα
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ το πρόγραμμα «Θαλασσινά», ρυθμίστε στα 7 λεπτά και πατήστε Έναρξη/Παύση.
  • ΓΥΡΙΣΤΕ το ψάρι στη μέση του ψησίματος.
  • ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ σε τορτίγιες καλαμποκιού με σάλτσα ταρτάρ και χυμό λάιμ.
Λέξεις-κλειδιά Θαλασσινα