Τηγανητές φέτες σε κριτσίνια

Τηγανητές φέτες σε κριτσίνια

Εύκολη, γρήγορη και απίστευτα νόστιμη συνταγή για αφράτο τηγανητό τοστ σε κριτσίνια.
Χρόνος προετοιμασίας: 5 minutes
Χρόνος μαγειρέματος: 8 minutes
Συνολικός χρόνος: 15 minutes
Μερίδες: 4

Απαιτούμενες συσκευές

  • 1 Cosori Air Fryer

Συστατικά
  

  • 4 φέτες λευκό ψωμί πάχους 38 χλστ., κατά προτίμηση σκληρότερα 
  • 2 αυγά
  • 40 ml φρέσκο ​​γάλα
  • 15 ml σιρόπι σφενδάμου
  • 2 ml εκχύλισμα βανίλιας
  • μαγειρικό λίπος
  • 38 gr ζάχαρη
  • 3 gr αλεσμένη κανέλα
  • Σιρόπι σφενδάμου, για σερβίρισμα Ζάχαρη άχνη, για πασπάλισμα

Μέθοδος παρασκευής
 

  • ΚΟΒΕΤΕ κάθε μία από τις φέτες κατά μήκος στα 3 ώστε να έχετε 12 κομμάτια. Αφήνετε στην άκρη.
  • ΧΤΥΠΑΤΕ τα αυγά, το γάλα, το σιρόπι σφενδάμου και τη βανίλια.
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ την επιλογή "Προθέρμανση" στη φριτέζα Cosori Air Fryer, ρυθμισμένη στους 175 βαθμούς και πατήστε Έναρξη/Παύση.
  • ΒΟΥΤΗΞΤΕ τα κριτσίνια στο μείγμα των αυγών και τα τοποθετούμε στη φριτέζα air fryer που έχει ζεσταθεί. Απλώστε λίπος από πάνω.
  • ΨΗΝΟΥΜΕ το γαλλικό τοστ για 10 λεπτά στους 175 βαθμούς. Αναποδογυρίστε τις φέτες στη μέση του μαγειρέματος.
  • ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ τη ζάχαρη και την κανέλα σε ένα μπολ. Αφήστε τα στην άκρη.
  • ΤΥΛΙΞΤΕ τις φέτες στο μείγμα ζάχαρης και κανέλας όταν ολοκληρωθεί το μαγείρεμα.
  • ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ με σιρόπι σφενδάμου και ζάχαρη άχνη.