Σκορδόψωμο

Σκορδόψωμο

Απολαύστε τραγανά ψωμάκια με σκόρδο ψημένα στην εντέλεια σε μόλις 8 λεπτά.
Χρόνος προετοιμασίας: 5 minutes
Χρόνος μαγειρέματος: 8 minutes
Συνολικός χρόνος: 13 minutes
Τύπος πιάτου: ορεκτικό
Κουζίνα: Διεθνής
Λέξεις-κλειδιά:: Ψωμι
Μερίδες: 4

Απαιτούμενες συσκευές

  • 1 Cosori Air Fryer

Συστατικά
  

  • 1 μπαγκέτα κομμένη σε φέτες πάχους 3 εκ.
  • 4 σκελίδες σκόρδο ψιλοκομμένες
  • 43 gr βούτυρο αγελάδος σε θερμοκρασία δωματίου
  • 15 ml ελαιόλαδο
  • 10 gr τυρί παρμεζάνα τριμμένη
  • 8 gr φρέσκο ​​μαϊντανό, ψιλοκομμένο

Μέθοδος παρασκευής
 

  • ΚΟΨΤΕ τη μπαγκέτα σε φέτες πάχους 3 εκ.
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ την επιλογή "Preheat" στη φριτέζα αέρα  Cosori Air Fryer,ρυθμισμένη στους 160 βαθμούς και πατήστε Start/Pause.
  • ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ το σκόρδο, το βούτυρο και το ελαιόλαδο να σχηματιστεί μια πάστα.
  • ΠΑΣΠΑΛΙΣΤΕ ομοιόμορφα την πάστα σκόρδου πάνω από τις φέτες και πασπαλίστε με τηνπαρμεζάνα.
  • ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ στην προθερμασμένη φριτέζα air fryer.
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ το πρόγραμμα «Bread» και πατήστε Start/Pause.
  • ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ με φρέσκο ​​μαϊντανό όταν τελειώσετε το μαγείρεμα.
Λέξεις-κλειδιά Ψωμι