Μηρούς κοτόπουλου ψητούς με μουστάρδα

Μηρούς κοτόπουλου ψητούς με μουστάρδα

Ζουμερά μπούτια κοτόπουλου με μουστάρδα και αρωματικά μπαχαρικά, έτοιμα σε μόλις 20 λεπτά.
Χρόνος προετοιμασίας: 3 minutes
Χρόνος μαγειρέματος: 20 minutes
Συνολικός χρόνος: 23 minutes
Τύπος πιάτου: ορεκτικό
Κουζίνα: Διεθνής
Λέξεις-κλειδιά:: Κοτοπουλο
Μερίδες: 4

Απαιτούμενες συσκευές

  • 1 Cosori Air Fryer

Συστατικά
  

  • 30 gr μουστάρδα Dijon 
  • 15 ml σιρόπι σφενδάμου
  • 1 gr  κρεμμύδι σε σκόνη
  • 2 gr σκόρδο σε σκόνη
  • 1 gr κόκκινο πιπερι
  • 2 gr αλάτι
  • 1 gr  μαύρο πιπέρι
  • 4 μηρούς κοτόπουλου, με κόκαλα και δέρμα

Μέθοδος παρασκευής
 

  • ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ σε ένα μικρό μπολ τη μουστάρδα, το σιρόπι σφενδάμου, το κρεμμύδι και το σκόρδο σε σκόνη, το κόκκινο πιπέρι, αλάτι και μαύρο πιπέρι.
  • ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ τους μηρούς του κοτόπουλου με το μείγμα μουστάρδας και τους αφήνουμε στην άκρη.
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ την επιλογή "Προθέρμανση" στη φριτέζα Cosori Air Fryer, ρυθμισμένη στους 195 βαθμούς και πατήστε Έναρξη/Παύση.
  • ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΜΕ τους μηρούς του κοτόπουλου στη φριτέζα air fryer και τα σκεπάζουμε με το υπόλοιπο γλάσο μουστάρδας
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ την επιλογή «Κοτόπουλο», ρυθμίστε στα 20 λεπτά και πατήστε Έναρξη/Παύση. 
Λέξεις-κλειδιά Κοτοπουλο