Κοτόπουλο ψητό με σκόρδο και βότανα

Κοτόπουλο ψητό με σκόρδο και βότανα

Ζουμερά μπουτάκια κοτόπουλου με αρωματικά βότανα και σκόρδο.
Χρόνος προετοιμασίας: 34 minutes
Χρόνος μαγειρέματος: 20 minutes
Συνολικός χρόνος: 54 minutes
Τύπος πιάτου: Κυριος πιατο
Κουζίνα: Διεθνής
Λέξεις-κλειδιά:: Κοτοπουλο
Μερίδες: 3

Απαιτούμενες συσκευές

  • 1 Cosori Pro Air Fryer

Συστατικά
  

  • 3 gr μηρούς κοτόπουλου
  • 3 gr  μπουτάκια κοτόπουλου 
  • 30 ml ελαιόλαδο
  • 20 gr σκόνη σκόρδου
  • 6 gr  αλάτι
  • 1 gr μαύρο πιπέρι
  • 1 gr θυμάρι ξερό 
  • 1 gr δεντρολίβανο ξερό
  • 1 gr αποξηραμένο εστραγκόν

Μέθοδος παρασκευής
 

  • 1.ΠΕΡΙΧΥΣΤΕ τους μηρούς και τα μπούτια του κοτόπουλου με ελαιόλαδο και όλα τα μπαχαρικά. Αφήστε να μαριναριστούν για 30 λεπτά.
  • 2. ΕΠΙΛΕΞΤΕ την επιλογή «Προθέρμανση» στη φριτέζα Cosori Air Fryer, ρυθμίστε την σε 195 βαθμούς και πατήστε Έναρξη/Παύση.
  • 3. ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ το κοτόπουλο στη φριτέζα air fryer που έχει ζεσταθεί .
  • 4. ΕΠΙΛΕΞΤΕ το πρόγραμμα «Κοτόπουλο», ρυθμίστε το χρονόμετρο στα 20 λεπτά και πατήστε Έναρξη/Παύση. 
Λέξεις-κλειδιά Κοτοπουλο