Ιταλικά κεφτεδάκια

Ιταλικά κεφτεδάκια

Mammamìa! Νόστιμες ιταλικές κεφτέδες με σάλτσα Μαρινάρα, έτοιμες μόλις σε 8 λεπτά.
Χρόνος προετοιμασίας: 15 minutes
Χρόνος μαγειρέματος: 8 minutes
Συνολικός χρόνος: 21 minutes
Τύπος πιάτου: Main Course, Snack
Κουζίνα: Italian
Μερίδες: 2

Απαιτούμενες συσκευές

  • Cosori Air Fryer

Συστατικά
  

  • 227 gr μοσχαρισιος κιμας (75/25)
  • 28 gr φρυγανιάpanko                                                       
  • 30 ml γάλα
  • 1 αυγό
  • 3 gr σκόνη σκόρδου
  • 2 gr σκόνη κρεμμυδιού
  • 2 gr ξερή ρίγανη                                            
  • 2 gr ξερός μαϊντανός
  • Αλάτι και πιπέρι κατά προτίμηση
  • 15 gr Τυρί Παρμεζάνα
  • Μαγειρικό λίπος
  • Σάλτσα Μαρινάρα για το σερβίρισμα

Μέθοδος παρασκευής
 

  • ΑΝΑΜΙΞΤΕ τον κιμά, τη φρυγανιά, το γάλα, το αυγό, τα μπαχαρικά, το αλάτι, το πιπέρι και την παρμεζάνα και ανακατέψτε καλά.
  • ΣΧΗΜΑΤΙΣΤΕ μεσαίες σε μέγεθος μπάλες και βάλτε στο ψυγείο για περίπου 10 λεπτά.
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ την επιλογή «Preheat» στη φριτέζα Cosori Air Fryer και πατήστε Start/Pause.
  • ΒΓΑΛΤΕ τα κεφτεδάκια από το ψυγείο και βάλτε τα  στο προθερμασμένο καλάθι. Από πάνω απλώστε λίπος και ψήστε στους 205 βαθμούς για 8 λεπτά.
  • ΣΕΡΒΙΡΕΤΕ με Σάλτσα Μαρινάρα και τριμμένη παρμεζάνα.