Κορεάτικα σουβλάκια βοδινού

Κορεάτικα σουβλάκια βοδινού

Ζουμερό μοσχαρίσιο σουβλάκι με αυθεντικά μπαχαρικά.
Χρόνος προετοιμασίας: 1 hour 5 minutes
Χρόνος μαγειρέματος: 6 minutes
Συνολικός χρόνος: 1 hour 11 minutes
Τύπος πιάτου: Ορεκτικα
Κουζίνα: Ασιατική
Λέξεις-κλειδιά:: Σουβλακια
Μερίδες: 2

Απαιτούμενες συσκευές

  • 1 Cosori Air Fryer

Συστατικά
  

  • 20 gr πάστα σόγιας ssamyang 
  • 20 gr πάστα τσίλι gochuyang
  • 15 ml  σάλτσα σόγιας
  • 15 ml σησαμέλαιο
  • 15 ml  μέλι
  • 5 ml ξίδι ρυζιού
  • 454 gr μοσχαρίσιο κρέας, κομμένο σε κομμάτια 34 χλστ
  • 4 μικρά ξύλινα σουβλάκια ή 2 μεγάλα μισά

Μέθοδος παρασκευής
 

  •  ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ τη σάλτσα σόγιας, την πάστα τσίλι, τη σάλτσα σόγιας, το σησαμέλαιο, το μέλι και το ξύδι σε ένα μπολ.
  • ΒΑΖΕΤΕ το μοσχάρι στη μαρινάδα και το αφήνουμε για 1 ώρα.
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ την επιλογή «Προθέρμανση» στη φριτέζα αέρα Cosori Air Fryer και πατήστε Έναρξη/Παύση.
  •  ΒΑΖΟΥΜΕ τα κομμάτια του κρέατος στα σουβλάκια και τοποθετούμε στη φριτέζα αέρα που έχει ζεσταθεί.
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ το πρόγραμμα "Μπριζόλα" και πατήστε Έναρξη/Παύση.
Λέξεις-κλειδιά Σουβλακια