Ροδέλες κρεμμυδιού

Ροδέλες κρεμμυδιού

Σπιτικοί ψητοί δίσκοι με τραγανή επιφάνεια, προετοιμασμένοι χωρίς τηγάνισμα και περιττά λίπη."
Χρόνος προετοιμασίας: 10 minutes
Χρόνος μαγειρέματος: 16 minutes
Συνολικός χρόνος: 30 minutes
Τύπος πιάτου: ορεκτικό
Κουζίνα: Διεθνής
Λέξεις-κλειδιά:: κρεμμυδάκια
Μερίδες: 2

Απαιτούμενες συσκευές

  • 1 Cosori Air Fryer

Συστατικά
  

  • 1 μικρό κρεμμύδι
  • 84 gr τριμμένη φρυγανιά panko
  • 2 gr καπνιστό κόκκινο πιπερι
  • 5 gr αλάτι
  • 2 αυγα
  • 224 ml βουτυρόγαλα*
  • 60 gr αλεύρι
  • Μαγειρικόλίπος
  • *μπορείτε να αντικαταστήσετε το βουτυρόγαλα με αραιωμένη κρέμα γάλακτος ή φρέσκο ​​γάλα με λίγο χυμό λεμονιού ή ξύδι

Μέθοδος παρασκευής
 

  • ΚΟΨΤΕ το κρεμμύδι σε κύκλους πάχους 13 mm και χωρίστε το σε ροδέλες.
  • ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ τη φρυγανιά, το καπνιστό κόκκινο πιπέρι και το αλάτι σε ένα μπολ. Αφήστε στηνάκρη.
  • ΧΤΥΠΗΣΤΕ τα αυγά και το γάλα μέχρι να αναμειχθούν πλήρως.
  • ΒΟΥΤΗΞΤΕ κάθε ροδέλα κρεμμυδιού στο αλεύρι, μετά στα χτυπημένα αυγά και τέλος στο μείγματης φρυγανιάς.
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ την επιλογή "Preheat" στη φριτέζα Cosori Air Fryer, ρυθμισμένη στους190 βαθμούς και πατήστε Start/Pausε.
  • ΑΛΕΙΨΤΕ τις ροδέλες κρεμμυδιού με λίπος.
  • ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ τις στα θερμαινόμενα καλάθια της air fryer φριτέζας σας στη σειρά και ψήστε τα σεπαρτίδες για 10 λεπτά στους 190 βαθμούς μέχρι να ροδίσουν. Μην ξεχάσετε να χρησιμοποιήστε επιπλέον λίπος για να ψηθούν ομοιόμορφα.
  • Σερβίρετε με την αγαπημένη σας σάλτσα.
Λέξεις-κλειδιά κρεμμυδάκια