Ψητή κολοκύθα με θυμάρι

Ψητή κολοκύθα με θυμάρι

Συνταγή με αρώματα φθινοπώρου, ψητή κολοκύθα με θυμάρι.
Χρόνος προετοιμασίας: 10 minutes
Χρόνος μαγειρέματος: 12 minutes
Συνολικός χρόνος: 24 minutes
Τύπος πιάτου: ορεκτικό
Κουζίνα: Διεθνής
Λέξεις-κλειδιά:: Κολοκύθα
Μερίδες: 4

Απαιτούμενες συσκευές

  • 1 Cosori Air Fryer

Συστατικά
  

  • 1 κολοκύθα βιολί, ξεφλουδισμένη, καθαρισμένη και κομμένη σε κύβους πλάτους 25 mm
  • 15 ml ελαιόλαδο συν επιπλέον για άλειμμα
  • 1 gr θυμάρι
  • 6 gr αλάτι
  • 1 gr μαύρο πιπέρι

Μέθοδος παρασκευής
 

  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ την επιλογή «Preheat» στηφριτέζα αέρα Cosori Air Fryer καιπατήστε Start/Pause.
  • ΡΑΝΤΙΣΤΕ την κολοκύθα με ελαιόλαδο και προσθέστε θυμάρι, αλάτι και πιπέρι. Ανακατέψτε καλά.
  • ΠΡΟΣΘΕΣΤΕ την κολοκύθα στη προθερμασμένη φριτέζα air fryer.
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ το πρόγραμμα "Root Vegetables"και πατήστε Start/Pause. Μηνξεχάσετε να ανακινήστε τα καλάθια στη μέση του μαγειρέματος (λειτουργία «Shake» γιαυπενθύμιση θα σας ενημερώσει πότε!).
  • ΨΕΚΑΣΤΕ με ελαιόλαδο όταν τελειώσετε το μαγείρεμα και σερβίρετε.
Λέξεις-κλειδιά Κολοκύθα