Σάντουιτς με μπριζόλα

Σάντουιτς με μπριζόλα

Εύκολο και ζουμερό σάντουιτς μπριζόλας με χρένο, ρόκα και κρεμμύδια.
Χρόνος προετοιμασίας: 5 minutes
Χρόνος μαγειρέματος: 6 minutes
Συνολικός χρόνος: 11 minutes
Τύπος πιάτου: Snack
Κουζίνα: Αμερικανική
Λέξεις-κλειδιά:: σάντουιτς
Μερίδες: 2

Απαιτούμενες συσκευές

  • 1 Cosori Air Fryer

Συστατικά
  

  • 473 gr μπριζόλα rib eye χωρίς κόκαλα
  • 20 ml ελαιόλαδο
  • 5 gr  αλάτι
  • 1 gr μαύρο πιπέρι
  • 110 gr κρέμα γάλακτος
  • 40 gr αλεσμένο χρένο
  • 2 gr  φρέσκο ​​σχοινόπρασο, ψιλοκομμένο
  • 1 μικρό κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
  • Χυμός από 1⁄2 λεμόνι
  • Αλάτι και πιπέρι για να γευτείς
  • Ψημένα ψωμάκια για μπεργκερ  από σουσάμι, για σερβίρισμα 
  • Baby ρόκα και κρεμμύδια για σερβίρισμα

Μέθοδος παρασκευής
 

  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ την επιλογή «Προθέρμανση» στη φριτέζα αέρα Cosori Air Fryer και πατήστε Έναρξη/Παύση.
  • ΑΛΕΙΦΟΥΜΕ τη μπριζόλα με λίπος και αλατοπιπερώνουμε.
  • ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ τη μπριζόλα στη φριτέζα air fryer.
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ την επιλογή «Μπριζόλα» και πατήστε Έναρξη/Παύση
  • ΑΝΑΚΑΤΕΥΟΥΜΕ μαζί την κρέμα γάλακτος, το χρένο, το σχοινόπρασο, το κρεμμύδι και το χυμό λεμονιού σε ένα μικρό μπολ και ανακατεύουμε.
  •  ΒΑΛΤΕ αλάτι και πιπέρι.
  • ΒΓΑΛΤΕ το κρέας από τη φριτέζα όταν τελειώσει το μαγείρεμα και αφήστε  να ξεκουραστεί 5-10 λεπτά πριν την κόψουμε.
    ΣΕΡΒΙΡΟΥΜΕ το σαντουιτς  αλείφοντας το κάτω μέρος με την κρέμα χρένου, προσθέτουμε ρόκα, κρεμμύδι και την μπριζόλα σε φέτες. 
Λέξεις-κλειδιά σάντουιτς