Στρόμπολι με ζαμπόν και μοτσαρέλα

Στρόμπολι με ζαμπόν και μοτσαρέλα

Εύκολη και πολύ νόστιμη συνταγή για στρομπολι με ζαμπόν και μοτσαρέλα.
Χρόνος προετοιμασίας: 35 minutes
Χρόνος μαγειρέματος: 20 minutes
Συνολικός χρόνος: 54 minutes
Τύπος πιάτου: Κυριος πιατο
Κουζίνα: Μεσογειακή
Λέξεις-κλειδιά:: Στρομπολι
Μερίδες: 4

Απαιτούμενες συσκευές

  • 1 Cosori Air Fryer

Συστατικά
  

  • 283 gr ζύμη πίτσας
  • 8  φέτες ζαμπόν
  • 3 φέτες τυρί προβολόνε
  • 3 φέτες τυρί μοτσαρέλα
  • 50 gr ψητές κόκκινες πιπεριές ψιλοκομμένες 
  • 1 gr ταλικό καρύκευμα
  • 1 αυγό, χτυπημένο
  • 15 ml  φρέσκο ​​γάλα
  • 1 gr  αλάτι
  • 1 gr ρίγανη ξερή
  • 1 gr σκόρδο σε σκόνη
  • 1 gr μαύρο πιπέρι

Μέθοδος παρασκευής
 

  • ΑΦΗΣΤΕ τη ζύμη σε θερμοκρασία δωματίου για 30 λεπτά.
  • ΠΑΣΠΑΛΙΣΤΕ τη ζύμη με αλεύρι και ανοίγουμε σε πάχος 6 mm.
  • ΒΑΛΤΕ το ζαμπόν, τα τυριά, τις πιπεριές και τα ιταλικά καρυκεύματα σε τη μισή ζύμη και τυλίξτε.
  • ΑΝΑΚΑΤΕΨΤΕ το αυγό και το γάλα μαζί. Αλείφουμε το πάνω μέρος της ζύμης με το αυγό.
  •  ΠΑΣΠΑΛΙΣΤΕ με αλάτι, ρίγανη, σκόρδο σε σκόνη και πιπέρι. Αφήνουμε στην άκρη.
  • ΕΠΙΛΕΞΤΕ "Προθέρμανση" στη φριτέζα Cosori Air Fryer, ρυθμίστε στις 175 μοίρες και πατήστε Έναρξη/Παύση.
  •  ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΤΕ τα στρομπόλια στη φριτέζα με θερμαινόμενο αέρα.
  •  ΨΗΣΤΕ στους 175 βαθμούς για 20 λεπτά. Γυρίστε κάθε 5 λεπτά κατά τη διάρκεια το  μαγείρεμα. 
Λέξεις-κλειδιά Στρομπολι